У Львові чергову пам'ятку архітектури перебудують в офісний центр

Субота, 31 жовтня 2020, 16:02
Йдеться про будинок на вулиці Богомольця, 11.
У Львові чергову пам'ятку архітектури перебудують в офісний центр

ТОВ «Інкомтранс» відреставрує триповерхову пам’ятку архітектури на вул. Академіка Богомольця, 11 під офіси. Відповідні містобудівні умови та обмеження 30 жовтня видав виконавчий комітет міськради Львова, пише Львівський портал.

Так, ТзОВ «Інкомтранс» отримало містобудівні умови та обмеження на реставрацію житлового будинку на вул. Академіка Богомольця, 11 під офіси.Будівля є пам’яткою архітектури місцевого значення, розташована у самому центрі Львова у межах історичного ареалу та буферної зони ЮНЕСКО.

26. vul.Bohomoltsia11 INKOMTRANS 12 1536x2048Як видно з попередньої візуалізації, у будинку планують надбудувати ще один поверх із мансардою, встановити із внутрішнього боку скляний ліфт. Як виглядатиме будівля ззовні з боку вул. Академіка Богомольця, не відомо.Своїм рішенням виконком визначив, що висота будинку після реставрації не повинна перевищувати 19,54 м, відсоток забудови земельної ділянки не встановлений.

26. vul.Bohomoltsia11 INKOMTRANS 3 1536x153626. vul.Bohomoltsia11 INKOMTRANS 4Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Інкомтранс» зареєстроване за адресою майбутнього офісного центру. Підприємство існує є 1998 року, основним видом діяльності вказаний вантажний транспорт.

Засновниками «Інкомтрансу» є львів’янки Зіновія Гагалюк та Світлана

comments powered by HyperComments