У ведмежий притулок "Домажир" під Львовом привезли ведмедя, з якого знущалися у готельному комплексі

Субота, 31 жовтня 2020, 09:09
Спершу було доставлено двох ведмедів зі Сколе на Львівщині і, також травмованого ведмедя Михайла із відпочинкового комплексу «Шепільська», якому необхідна медична допомога.
У ведмежий притулок "Домажир" під Львовом привезли ведмедя, з якого знущалися у готельному комплексі

"Вчора успішно було перевезено двох ведмедів із м.Сколе, Львівська область до ВЕДМЕЖОГО ПРИТУЛКУ Домажир - про це повідомляють на фб-сторінці притулку. - Фрол та Фрося, так звати нових ведмедів.

Ще один новий житель - ведмідь Михайло. "Сьогодні ми надали допомогу травмованому ведмедю Михайлу та успішно транспортували його з відпочинкового комплексу «Шепільська» до ВЕДМЕЖОГО ПРИТУЛКУ Домажир на подальше лікування, - повідомляють у притулку. - Тварина 12 років прожила на території комплексу та передана його власниками до притулку  добровільно.

"На думку наших ветеринарів лікування буде тривалим. Надалі будемо інформувати про його стан", - говорять в притулку.

За Михайла довго боролися захисники тварин: "12 років утримується на території готельно-ресторанно комплексу Шепільська в жахливих умовах. Власники тварини регулярно вводять в оману відвідувачів та вигадують байки про належний огляд та скорий візит ветеринара.

Від громадської організації ми відправляли запити в поліцію та екоінспекцію, просили вас про максимальний розголос. Під тиском громадськості власники тварини пішли на зустріч і погодилися віддати Михайла", - повідомили у спільності UAnimals.

comments powered by HyperComments