ЛКП «Львівавтодор» відповідатиме за ремонт вулиці Залізничної та частини Замарстинівської

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 15:05
Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення «Про надання ЛКП «Львівавтодор» функцій замовника на проектування та реконструкцію об'єктів дорожнього господарства м. Львова»
ЛКП «Львівавтодор» відповідатиме за ремонт вулиці Залізничної та частини Замарстинівської

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. На цьому засіданні зокрема було прийнято рішення «Про надання ЛКП «Львівавтодор» функцій замовника на проектування та реконструкцію об'єктів дорожнього господарства м. Львова», у якому йдеться про ремонт і реконструкцію вулиці Залізничної та вулиці Замарстинівської від вулиці Мазепи до межі міста. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 «Пропонуємо надати функцію замовника ЛКП «Львівавтодор» на реконструкцію вул. Замарстинівської (від будинку №274 до межі міста), і реконструкцію вул. Залізничної (від вул. Городоцької до будинку №19).

Це важливі роботи. Зокрема ремонт вул. Залізничної, покращить сполучення між вул. Городоцькою і вул. Шевченка", — доповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Відповідно до прийнятого рішення ЛКП «Львівавтодор», має отримати вихідні дані для проектування, розробити у проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об'єктів, здійснити реконструкцію об'єктів, здійснити виконавче знімання території після завершення будівельних робіт на об'єктах та передати матеріали у департамент містобудування.

comments powered by HyperComments