Асфальтування вулиці Личаківської у Львові розпочнуть на початку листопада

Четвер, 29 жовтня 2020, 09:36
На ділянці вулиці від вулиці Букової до заводу «Ензим» завершують облаштування каналізаційних колекторів
Асфальтування вулиці Личаківської у Львові розпочнуть на початку листопада

У Львові триває капітальний ремонт вулиці Личаківської на ділянці від вулиці Букової до в’їзду у Винники. Замовником капремонту виступає ЛКП «Львівавтодор», а підрядником – одеська компанія ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Зараз тут завершують облаштування каналізаційних колекторів на ділянці від вулиці Букової до Дріжджового заводу «Ензим». На початку листопада підрядник планує приступити до асфальтування проїзної частини на цій ділянці вулиці. В той же час, ділянка від «Ензиму» до в’їзду до міста Винники уже заасфальтована і готова до проїзду транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Протяжність дороги, яку ремонтуємо, – 4 кілометри і 100 метрів. Станом на сьогодні підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» вже заасфальтувала ділянку від м. Винник до заводу «Ензим».

Зараз роботи зосереджені на відрізку від «Ензиму» до вул. Букова. Завершуються роботи по облаштуванню побутового колектора і дощового. Вже 800 м побутової каналізації влаштували.

До 2 листопада підрядник планує завершити усі земляні роботи і приступити до асфальтування», – розповіла Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».3

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», проектом капітального ремонту вул. Личаківської передбачена розчистка площі від кущів та дрібнолісся, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкцію дощового каналізаційного колектора прокладання електролінії зовнішнього освітлення, пониження всіх існуючих кабельних ліній на 1 м. від поверхні, заміна ділянок газопроводу, ремонт кабелів зв’язку. Перевлаштування існуючих тротуарів в межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг. Влаштування нових зупинок громадського транспорту та доведення до нормативних параметрів існуючих. Для безперешкодного і зручного пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями проектом передбачено пониження бортового каменю, позначення наближення до пішохідного переходу та посадкових майданчиків плиткою з тактильним покриттям.

Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь», становить 160,3 мільйонів гривень.

comments powered by HyperComments