На вулиці Бандери у Львові проводиться заміна каналізаційного колектора

Фото: Роман Балук  |  Середа, 28 жовтня 2020, 16:52
Роботи ведуться на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Антоновича
На вулиці Бандери у Львові проводиться заміна каналізаційного колектора

У Львові тривають роботи із реконструкції вулиці Степана Бандери. Підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» проводить заміну колектора на відрізку від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зазначимо, що реконструкції підлягає уся ділянка вулиці Степана Бандери від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Городоцької довжиною 1,05 км. Відповідно до договору, який за результатами тендеру укладено між ЛКП «Львівавтодор», яке виступає в ролі замовника, і ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яке виступає в ролі підрядника, загальна вартість реконструкції складає майже 209,5 мільйонів гривень.

«На вул. С. Бандери підрядник працює 12 годин. Його завдання на сьогодні – це заміна колектора. Оскільки роботи проводяться дуже близько до будинків, то на ніч підрядник закопує котлован, а зранку його розкопують і продовжують роботи. Рухаються 6 − 12 м. вдень. Це добрий темп. До середини листопада підрядник дійде до точки, коли розпочне робити другу частину колектора. Це буде ще одна бригада, яка буде паралельно займатися прокладанням колектора.

Нагадаю, ще у 2015−2017 році, спільно з німецьким фахівцями з товариства GIZ було проведено детальний аналіз функціонування вул. С. Бандери. Проведено опитування мешканців також і напрацювали як краще облаштувати цю вулицю.

Отож, згідно з проектом, залишаємо дві смуги для руху транспорту, а місце, яке вивільняється, використовуємо для облаштування двох велосмуг. Будуть місця для паркування між деревами, «віденські зупинки», які у Львові ще не облаштовували, і широкі хідники. Дерева максимально всі хочемо зберегти.

Автентична бруківка буде між коліями і в місцях паркування, а смуги для проїзду авто замостимо бруківкою «римський камінь». Асфальт буде тільки на велосмугах», – розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Роботи на об'єкті поділено на три етапи. Перший етап – від вул. Чупринки до вул. Антоновича, другий – від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, третій – від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

comments powered by HyperComments