У Львові показали, як дезінфікують зупинки громадського транспорту

Середа, 28 жовтня 2020, 14:02
У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради запевняють, що транспорт дезінфікують двічі на день
У Львові показали, як дезінфікують зупинки громадського транспорту

У Львові триває коронавірусний карантин. Карантин у Львові. Комунальні служби міста продовжують роботи з миття і дезінфікування вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту. Також за дотриманням умов карантину у Львові продовжують слідкувати мобільні бригади. На порушників складають протоколи. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 «Продовжуємо проводити дезінфекцію вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту. Крім того, на вулицях працюють порохотяги і водовозки.

У місті працює громадський транспорт – автобуси, трамваї і тролейбуси. Двічі на день транспорт дезінфікують, а водії забезпечені засобами особистого захисту.

Також у нас створені мобільні бригади, які перевірять дотримання умов карантину і магазинах, супермаркетах, торгових ринках. До складу мобільної групи входять представники поліції, держспоживслужби, управління надзвичайних ситуацій, представники відділу соціально-економічного розвитку, Муніципальної варти», – повідомили у Департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

comments powered by HyperComments