Львівський тролейбусний маршрут № 23 від сьогодні курсує по вулиці Хуторівці і не заїздить на Автовокзал

П'ятниця, 23 жовтня 2020, 09:52
Для того, щоб скерувати тролейбуси маршруту № 23 до гуртового ринку «Шувар» учора в авральному порядку облаштовували контактну мережу на перехресті вулиць Наукової, Стрийської та Хуторівки
Львівський тролейбусний маршрут № 23 від сьогодні курсує по вулиці Хуторівці і не заїздить на Автовокзал

Як повідомили у «Львівелектротрансі» від сьогодні, 23 жовтня 2020 року тролейбуси маршруту № 23 курсуватимуть по вулиці Хуторівці до ринку «Шувар» і не заїзджатимуть до Автовокзалу. За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, тролейбусний маршрут № 23 матиме наступну схему – він курсуватиме від вул. Ряшівська, по вул. Патона, вул. Виговського, вул. Володимира Великого, вул. Тролейбусна, вул. Рубчака, вул. Стрийська, вул. Хуторівка та у зворотному напрямку.

«Відтепер кінцева зупинка тролейбусного маршруту №23 буде на вулиці Хуторівка, поблизу ринку «Нижній Шувар». Це довгоочікуване покращення транспортного сполучення для сихівчан та усіх мешканців міста Львова. У будні курсуватиме 8 одиниць, а на вихідні – 5», – розповів Андрій Свищо.

Зазначимо, що керівництво Львова довший час не могло визначитися із тим, який саме маршрут курсуватиме по вулиці Хуторівці, через це кілька раз вносилися зміни у конструкцію контактної мережі на перехрестів вулиць Стрийської, Наукової та Хуторівки.

comments powered by HyperComments