Садовий озвучив назву компанії, яка буде будувати сміттєпереробний завод у Львові

Четвер, 22 жовтня 2020, 18:27
За словами львівського градоначальника, генпідрядником із будівництва сміттєпереробного заводу у Львові буде консорціум компаній із Нідерландів та Литви
Садовий озвучив назву компанії, яка буде будувати сміттєпереробний завод у Львові

Європейський банк реконструкції та розвитку затвердив переможця міжнародного тендеру на будівництво сміттєпереробного заводу у Львові – механіко-біологічного комплексу з переробки відходів. Генеральним підрядником визначено консорціум компаній «WTT Netherlands BV – Axis Industries UAB» (Нідерланди, Литва). Офіційний лист із результатами розгляду звіту, поданого до Банку, ЛКП «Зелене місто» отримало сьогодні, 22 жовтня. Про це повідомив на своїй сторінці в «Фейсбуку» поки чинний мер Львова Андрій Садовий.

За словами мера, до кінця цього року генеральний підрядник має приступити до реалізації наймасштабнішого в Україні екологічного проекту, який реалізовуватиметься за кошти Європейського банку реконструкції і розвитку. Разом із тим додаткові внески дають Фонд Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P) і Фонд чистих технологій (CTF), який діє від імені Кліматичних інвестиційних фондів.

Передбачається, що з моменту підписання договору реалізація проекту триватиме 24 місяці. Наразі ж на місці будівництва майбутнього заводу завершуються підготовчі роботи, а поруч – працює станція компостування. А вже наступним етапом стане власне спорудження комплексу.

comments powered by HyperComments