Садовий і далі обіцяє нові масштабні інфраструктурі проекти у Львові

Четвер, 22 жовтня 2020, 12:15
Щоправда, місто іще не пережило другу хвилю «коронакризи» і поки невідомо, чи у міському бюджеті будуть гроші та такі масштабні проекти
Садовий і далі обіцяє нові масштабні інфраструктурі проекти у Львові

Сьогодні поки-що чинний мер Львова Андрій Садовий і далі обіцяє, що наступного року у Львові будуть реалізовані дуже масштабні інфраструктурні проекти. Обіцянки роздаються навіть у тій ситуації, коли цього року мер і його команда потерпіли фіаско із цьогорічними ремонтами і реконструкціями, які затягнулися.

Розповідаючи про реалізацію ремонтів та реконструкцій Садовий заявив, що уже сьогодні відкриють проїзд по вулиці Курмановича:

«Потрібно розуміти, що ми по всіх районах міста працюємо серйозно. Вже сьогодні ми відкриємо проїзд по вулиці Курмановича на Левандівку. Це великий плюс», – заявив чинний мер.

Щодо планів на наступний рік, то Садовий анонсував початок будівництва дороги від вулиці Суботівського на Рясне – 2.

«Також на стадії погодження вже є будівництво нової дороги — вул. Суботівської, з Левандівки на Рясне-2. В наступному році приступаємо до цих робіт», – заявив мер.

Крім того Андрій Садовий традиційно обіцяє розширити мережу трамвайних маршрутів у Львові:

«Також ми плануємо розширювати трамвайні колії, і ті ж вул. Замарстинівська і вул. Миколайчука отримають трамвайну колію до вул. Мазепи, до Лікарні швидкої медичної допомоги. Це фактично буде можливість для мешканців району Личаківської, Стрийської і Княгині Ольги мати сполучення з районом Топольної», – заявив міський голова Львова.

Садовий також розповів про плани реконструкції вулиць у наступному році.

«Також наступного року ми закінчимо роботи на вул. Пилипа Орлика і навесні одразу беремось за вул. Мазепи, вул. Грінченка, вул. Топольну. Це все збалансований підхід по всьому місту», – заявив поки чинний мер.

Щоправда, Андрій Садовий традиційно «забув» сказати, скільки ці роботи будуть коштувати і чи відповідні кошти будуть в міському бюджеті 2021 року, який, вочевидь, понесе чималі втрати навіть порівняно із 2020 роком через економічний спад, який неодмінно буде спричинений другою хвилею коронавірусу, який зараз насувається на Україну.

comments powered by HyperComments