Садовий обіцяє, що капремонт вулиці Чернівецької у Львові закінчать до кінця року

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 14:31
Зараз починається укладка асфальту на лівій частині вулиці Чернівецької
Садовий обіцяє, що капремонт вулиці Чернівецької у Львові закінчать до кінця року

Ремонт вулиці Чернівецької, яка веде до головного залізничного вокзалу Львова, має завершитися до кінця цього року – про це заявив поки-що чинний міський голова Львова Андрій Садовий під час відвідин робіт по реконструкції вулиці Чернівецької.

«Вже з понеділка тут будуть класти перший шар асфальту з лівої частини, що зараз в роботі, бо з протилежної сторони перший шар нанесено, залишається ще верхній шар», – заявив Садовий про хід робіт на вулиці Чернівецькій. За словами мера, місць для паркування у цьому районі буде достатньо, тому важливо щоб водії дотримувалися правил дорожнього руху. Повністю завершити ремонт вулиці планують до кінця року.

«Ремонт вул. Чернівецької, згідно з проектом, мав тривати 12 місяців, але нам з підрядником вдалося оптимізувати процес робіт, і вже в липні були замінені всі комунікації і завершено усі основні роботи.

Зараз доробляють бокові хідники. Центральний променад виконаний на 80%. Його облаштування завершать після асфальтування обох частин вул. Чернівецької», – повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Замовник робіт – ЛКП «Львівавтодор», виконавець — підрядна організація ТзОВ «Вельт-Капітал». Вартість робіт – 89,9 млн грн.

comments powered by HyperComments