Садовий хоче, щоб у Львові канікули почалися 19, а не 15 жовтня

Понеділок, 12 жовтня 2020, 21:18
«Не так легко швидко знайти, чим зайняти дитину, і щоб вона була в безпеці», - так аргументує пропозицію Андрій Садовий
Садовий хоче, щоб у Львові канікули почалися 19, а не 15 жовтня

Поки що чинний міський голова Львова Андрій Садовий хоче, щоб усупереч рекомендаціям Державної комісії із ТЕБ та НС школи Львова пішли на канікули не 15, а 19 жовтня. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Міністерство освіти рекомендує почати канікули в школах вже з цього четверга, 15 жовтня.

Завтра відреагувати на цю рекомендацію мають обласні комісії з надзвичайних ситуацій. Для міст їхні рішення є обов’язковими до виконання.

Звертаюсь до Львівської обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Зрозумійте, що у батьків були свої плани на період навчань. Не так легко швидко знайти, чим зайняти дитину, і щоб вона була в безпеці.

Тому я закликаю розпочати осінні канікули у школах Львова та області принаймні з 19 жовтня, якщо вже цього вимагає ситуація.

Це не означає, що я прошу знехтувати правилами карантину. Спільно з міським штабом ми уважно слідкуємо за епідеміологічною ситуацією, аналізуємо дані і керуємось здоровим глуздом. Дякую», – зазначив Андрій Садовий.

Не зрозуміло тільки, що істотно змінить, якщо діти підуть на канікули на два навчальних дня раніше. Хоча для Андрія Садового, який уже неодноразово використовував вчителів міських шкіл у своїй передвиборчій компанії для агітації, канікули перед місцевими виборами – це справжня кастрофа.

comments powered by HyperComments