У Садового кажуть, що виграли черговий суд, щодо будівництва сміттєпереробного заводу у Львові на вулиці Пластовій, 13

Понеділок, 12 жовтня 2020, 11:31
Про це повідомила керівниця юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич

Львівський окружний адміністративний суд 9 жовтня розглянув справу про визнання протиправним і скасування рішення виконавчого комітету ЛМР про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва сміттєпереробного комплексу. Відтак, суд визнав законним рішення виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень на будівництво сміттєпереробного заводу. Також за результатами судового розгляду ухвалено рішення у задоволенні позову відмовити повністю. Разом із цим, суд виніс ухвалу про скасування заходів забезпечення позову. Таку інформацію розповсюдила прес-служба Львівської міської ради із посиланням на керівницю юридичного департаменту ЛМР Гелену Пайонкевич.

«Суд першої інстанції визнав законним рішення виконавчого комітету про затвердження МБУО на будівництво сміттєпереробного заводу.

Львівський окружний адміністративний суд відмовив в задоволенні позову про визнання протиправним і скасування рішення виконавчого комітету про затвердження МБУО на будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій.

Також окремою ухвалою скасовано заходи забезпечення», – заявляє пані Пайонкевич.

Нагадаємо, що місцеві мешканців виступають категорично проти будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій, 13, де нагадаємо, знаходяться очисні споруди ЛМКП «Львівводоканал». З приводу заборони будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій виступали учасники громадських слухань, проте керівництву міста Львова, на чолі із Андрієм Садовим начхати на думку мешканців, адже її можна заглушити, використовуючи медіа імперію його жінки – Катерини Кіт-Садової, а також змушуючи писати «правильні» пости і коментарі у соціальних мережах працівників Львівської міської ради та комунальних підприємств.

comments powered by HyperComments