У Львові на площі Кропивницького «Львівелектротранс» замінюватиме аварійні колії

Понеділок, 12 жовтня 2020, 12:22
Роботи будуть виконуватися 12 – 13 жовтня неподалік церкви св. Ольги та Єлисавети, тобто на тій ділянці вулиці Степана Бандери, яка підлягає реконструкції, яка буде проводитися протягом цього року
У Львові на площі Кропивницького «Львівелектротранс» замінюватиме аварійні колії

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомили, що сьогодні і завтра 12 і 13 жовтня 2020 року на площі Кропивницького, 11, поруч із церквою святих Ольги та Єлисавети будуть проводитися роботи із заміни аварійної ділянки трамвайних колій. За словами Ольги Мельник, речниці ЛКП «Львівелектротранс» замінять 37 метрів зношених колій.

Підготовчі роботи стартували сьогодні, а основні виконуватимуться працівниками служби колії ЛКП «Львівелектротранс» в ніч з 12 на 13 жовтня. Опісля буде відновлено дорожнє покриття.

За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, проведення заміни колії вночі вже стало звичним для підприємства.

«Намагаємося більшість робіт виконувати вночі задля комфорту мешканців та гостей міста Львова. Ділянка трамвайної колії на пл Кропивницького перебуває у вкрай незадовільному стані, відтак прийнято рішення її замінити ще до початку зимової пори», – додав Андрій Свищо.

Також він зауважив, що змін чи затримок у русі трамвайних маршрутів, які курсують до пл. Кропивницького, не передбачається.

Зазначимо, що ділянка вулиці Степана Бандери, де ЛКП «Львівелектротранс» зараз проводить ремонтні роботи по заміні аварійних колій, підлягає реконструкції, яка уже розпочалася 28 вересня 2020 року. Отож незрозуміла економічна доцільність заміни зношених рейок, якщо по вулиці Бандери зараз курсують тільки трамваї маршруту № 9, який можна було б пере скерувати до кінцевої «Коновальця» або відновити трамвайний маршрут № 5 «Замарстинівська – Аквапарк».

comments powered by HyperComments