У Львові на Сихові велосипедист потрапив під трамвай

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 16:10
Інцидент стався сьогодні, 9 жовтня 2020 року в районі торгівельного центру «Шувар»
У Львові на Сихові велосипедист потрапив під трамвай

У Львові у Сихівському районі на проспекті Червоної Калини сьогодні сталося ДТП за участю велосипедиста і трамвая «Електрон» із деповським № 1184. Про це повідомив депутат Львівської міської ради, засновник фейсбук-спільноти «Варта 1» Ігор Зінкевич та розмістив фотографії із місця інциденту.

«09.10.2020 о 15:20. Трамваї дальше Нижнього Шувару не їдуть. ДТП – трамвай + велосипед. Постраждалий хлопець підліток, щось з ногою», – повідомив Ігор Зінкевич.

Із світлин Ігоря Зінкевича видно, що пригода сталася на виділених трамвайних коліях на проспекті Червоної Калини поза переїздами через них нижче від з’їзду із шляхопроводу. Отож, вочевидь, хлопець-велосипедист обрав для поїздки забруковані «римським каменем» трамвайні колії і не зміг вчасно зреагувати на трамвай, що наближався. На світлинах також видно, що на місце пригоди прибула карета швидкої медичної допомоги і автомобіль безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс». Екіпажу патрульної поліції на момент знімання на місці не було.

Зауважимо, що в ЛКП «Львівелектротранс» неодноразово наголошували – ходити або їздити на велосипедах по виділених трамвайних коліях трамвая на Сихів небезпечно. Це узагалі заборонено Правилами дорожнього руху. Проте люди і далі порушують ПДР.

Доповнено:

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», на пр. Червоної Калини, поблизу ринку «Шувар», сталося ДТП за участю трамвая і велосипедиста. Ознак травмування велосипедиста не виявлено. На місці події працює поліція і служба безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс». Також викликано швидку медичну допомогу. Обставини події з’ясовують.

У зв’язку з ДТП трамваї № 4 і № 8 курсують лише до вул. Угорської.

comments powered by HyperComments