У Львові змінили трасу автобусного маршруту № 52, який курсує у до Рудного

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 11:03
Відповідне рішення про зміну траси автобусного маршруту № 52 сьогодні прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради
У Львові змінили трасу автобусного маршруту № 52, який курсує у до Рудного

Сьогодні на виконкомі Львівської міської ради розглядалося питання покращення транспортного сполучення приміського селища Рудно зі Львовом. З метою врегулювання конфлікту із мешканцями селища, які нарікають на погане забезпечення транспортом Старого Рудна, влада Львова вирішила змінити трасу курсування автобусів маршруту № 52 по селищі Рудне. За словами чиновників, нову схему курсування автобусів маршруту № 52 підтримано ініціативної групою мешканців селища.

«За результатами декількох засідань робочої групи щодо врегулювання транспортної схеми у смт Рудно, яка була створена розпорядженням міського голови, ми напрацювали зміни до мережі транспортних маршрутів, зокрема маршруту №52.

Цей маршрут буде повністю покривати смт Рудно і курсуватиме до частини, яку називають Старе Рудно. Маршрут буде курсувати від вул. Володимира Великого в Рудно, по вул. Лисенка, а кінцева зупинка у м. Львові буде на вул. Варшавській. Такий маршрут розроблений на прохання ініціативної групи мешканців смт Рудно»,а – доповідала сьогодні на засіданні міськвиконкому заступниця міського голови Львова із питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За її словами, це рішення виконавчого комітету вступає в дію після погодження нової схеми маршруту № 52 управлінням поліції. Лише після погодження на маршруті буде курсувати 16 низькопідлогових автобусів пасажиромісткістю 80 пасажирів.

Наприкінці зазначимо, що відповідно до карантинних обмежень, які діють в Україні, в громадському транспорті дозволяється перевозити не більше пасажирів, а ніж у салоні передбачено місць для сидіння. Отож, в автобусах великого класу, які курсують на автобусному маршруті № 52 одночасно може їхати не більше 30 пасажирів.

comments powered by HyperComments