Мер Львова обіцяє завершити ремонт вулиці Личаківської до кінця жовтня

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 10:18
За словами Андрія Садового «по всіх дорогах темпи дуже серйозні», але виглядає так, що більшість інфраструктурних об’єктів у Львові не встигнуть завершити до місцевих виборів.
Мер Львова обіцяє завершити ремонт вулиці Личаківської до кінця жовтня

Поки іще чинний мер Львова Андрій Садовий на радіо «Люкс ФМ», яке належить його жінці Катерині Кіт-Садовій, сьогодні розповідав про ремонти вулиць і доріг. Ці месиджі традиційно ретранслювала прес-служба Львівської міської ради.

Отож, за словами Андрія Садового, ремонт доріг у Львові виконують швидкими темпами. Зокрема, на вул. Чернівецькій працівники підрядної організації працюють у три зміни. До кінця місяця планують завершити ремонт вул. Личаківської.

«Я вчора їздив на Личаківську. Так виглядає, що до кінця місяця вони зможуть її відкрити.

Там ще фактично 80 метрів маємо прокласти мережі, колектор, адже, якщо є можливість проканалізувати цілий район, то треба це зробити.

На вул. Бандери теж молодці, швидко роблять. На вул. Чернівецькій взагалі в три зміни працюють, тому що там є така можливість. По всіх дорогах темпи дуже серйозні», – заявив Садовий.

Раніше міський голова, на ділянці вул. Личаківської від вул. Букової до «Ензиму» зараз прокладають мережі, колектори. Роботи заплановано завершити до понеділка, після чого будуть робити основу під дорожнє покриття і стелити асфальт.

Зауважимо, що іще у липні поточного року чиновники Львівської міськради і представники замовника ЛКП «Львівавтодор» обіцяли, що роботи по капітальному ремонту вулиці Личаківської буде завершено до кінця літа поточного року. Проте, як бачимо, ремонт вулиці затягнувся. Вочевидь, рух на вулиці Личаківській так і не відкриють до місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

comments powered by HyperComments