Ліцей імені Василя Стуса у Львові йде на канікули, а потім на тижневий карантин через COVID-19

Четвер, 8 жовтня 2020, 19:09
Канікули у ліцеї імені Василя Стуса триватимуть до 16 жовтня, а після цього іще тиждень ліцеїсти навчатимуться дистанційно
Ліцей імені Василя Стуса у Львові йде на канікули, а потім на тижневий карантин через COVID-19

Львівський ліцей міжнародних відносин ім. В. Стуса від завтра до 16 жовтня включно перебуватиме на канікулах, а після того ще тиждень проводитиме навчання із використанням дистанційних технологій. Таке рішення адміністрацією навчального закладу було прийняте через велику кількість хворих педагогів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією управління освіти ЛМР, станом на 8 жовтня у Львові є підтверджена інформація про 46 хворих учнів та 63 працівники закладів освіти міста, в яких підтвердився COVID-19. У зв’язку з цим, в 23 закладах освіти є класи, які перевели на дистанційну форму навчання.

У ліцеї ім. В. Стуса спостерігалося стрімке зростання захворюваності серед працівників закладу освіти. Станом на 8 жовтня 22 педагоги перебувають на листку непрацездатності, в 6 з них підтверджено COVID-19, ще троє чекають на результати тестів.

Серед учнів ліцею підтверджено 2 випадки коронавірусу. До сьогодні у школі 6 класів перебували на самоізоляції та навчались із використанням дистанційних технологій. Тому з метою переривання ланцюга захворюваності, ліцей ім. В. Стуса прийняв рішення з 9 по 16 жовтня включно зробити канікули, а з 19 по 23 – проводити дистанційне навчання.

Додамо, що підтвердженої інформації про те, що вчителька цього навчального закладу, яка нещодавно померла, мала COVID-19, у міському управлінні освіти немає.

comments powered by HyperComments