У Львові відкрили рух на ділянці вулиці Богдана Хмельницького

Понеділок, 5 жовтня 2020, 11:16
Рух автомобілів дозволили на ділянці від вулиці Опришківської до Механічної
У Львові відкрили рух на ділянці вулиці Богдана Хмельницького

Сьогодні зранку у Львові для проїзду транспорту відкрили рух на ділянці вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Опришківської до вулиці Механічної. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Загалом ремонт вулиці Богдана Хмельницького будуть проводити на ділянці від вулиці Промислової до вулиці Липинського. Вартість робіт із ремонту вулиці складає 175,4 мільйони гривень. Ремонтні роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», замовником виступає ЛКП «Львівавтодор».

«Сьогодні о 07.00 год відкрили для проїзду вул. Богдана Хмельницького на ділянці від вул. Опришківська до вул. Механічна.

Залишається ще доробити хідники і велодоріжки, та автомобілісти вже можуть їздити. На ділянці до вул. Липинського роботи продовжуються»,а – заявив заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Відповідно до договору, який уклали між собою ТзОВ «Онур» та ЛКП «Львівавтодор», роботи із капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького мають завершити до кінця наступного, 2021 року.

Проект капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від вулиці Промислової до вулиці Липинського було розроблено ЛКП «Інститут просторового розвитку». Проектом передбачено на вулиці Богдана Хмельницького дві смуги для руху автотранспорту, влаштування напрямних острівців на перехрестях, двостороннє влаштування велодоріжок, пішохідних тротуарів, винесення зупинок громадського транспорту, кишень для паркування. Також передбачається реконструкція інженерних мереж: водопроводу, каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішніх мереж зв’язку, мереж газопостачання. Влаштування пожежних гідрантів. Захист зовнішніх мереж електропостачання.

Фото – прес-служба ЛМР, Ігор Зінкевич

 

comments powered by HyperComments