У Львові біля стадіону «Арена-Львів» планують збудувати приватну лікарню

Понеділок, 5 жовтня 2020, 10:42
За словами Андрія Садового, є кілька потенційних інвесторів, які планують будувати приватну лікарню на околиці міста
У Львові біля стадіону «Арена-Львів» планують збудувати приватну лікарню

У ранковому ефірі підконтрольного дружині мера радіо «Люкс FM», сам Андрій Садовий розповідав про плани будівництва на околиці Львова, в районі стадіону «Арена-Львів» нової приватної лікарні. Серед інвесторів, які готові будувати нову лікарню, за словами чинного поки-що мера компанія, яка займається лікуванням суглобів. Отож, місто виділило ділянку під будівництв лікарні і оголосило торги.

«Є кілька потенційних інвесторів, які готові це (лікарню – ред..) збудувати. Тому ми виділили земельну ділянку, оголосили торги, продаємо цю ділянку під будівництво лікарні.

Очікуємо ще цього місяця мати якісь результати. Це дуже хороша ініціатива та інвестиція, бо львів`яни повинні мати сервіс найкращого рівня в медицині. Це один з наших пріоритетів.

Це буде приватна лікарня. Ми комунальні кошти інвестуємо в наші міські комунальні лікарні, а це буде приватна ініціатива.

Один з інвесторів, який має бажання туди скерувати кошти, це компанія, яка займається суглобами. Це дуже велика проблема для великої кількості людей, вони мають кілька успішних проектів у світі, тому, враховуючи, що Львів – це великий центр, вони вирішили заінвестувати кошти.

Там буде кілька учасників, бо подивимось, хто дасть кращі умови», – розповів Андрій Садовий.

Фото умовне, джерело – прес-служба Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments