У Садового хочуть відремонтувати вулиці Залізничну та Пимоненка у Львові

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 16:07
Питання ремонту і реконструкції вулично-дорожньої інфраструктури Львова обговорювали сьогодні на засіданні виконкому Львівської міськради
У Садового хочуть відремонтувати вулиці Залізничну та Пимоненка у Львові

За словами поки іще чинного міського голови Львова Андрія Садового, після завершення реконструкції вулиці Тараса Шевченка, планують взятися до реконструкції вулиці Залізничної, яка поєднує вулицю Городоцьку (район головного і приміського вокзалів) та вулицю Шевченка і може забезпечувати швидке сполучення із мікрорайоном Рясне.

 «Ми взяли паузу з розміщенням автостанції на квазікільці. Нам треба фіналізувати рішення і чітко визначити, чи автостанція має знаходиться в межах квазікільця, чи навпроти входу в Янівське кладовище. Ці кейси треба опрацювати.

Що важливо, у цьому районі є вулиця Залізнична, яка має бути капітально відремонтована, бо дає можливість швидкого сполучення з центром міста, з вулицею Шевченка і з Рясне. Тому, закінчивши ремонт вулиці Шевченка, ми зразу ж маємо приступати до ремонту вулиці Залізничної.

Однак, коли їхати по вул. Залізничній, то можна побачити, що до однієї будівлі зроблена прибудова, яка фактично забирає одну смугу для руху транспорту. Тому потрібно з’ясувати законність цих робіт», – заявив Садовий під час сьогоднішнього засідання міськвиконкому.

Окрім цього Андрій Садовий дав доручення запланувати ремонт вулиці Пимоненка, яка поєднує вулиці Зелену і Пасічну. За словами міського очільника на цій вулиці критична ситуація, тому потрібно внести в плани ремонт цієї вулиці.

 «По вул. Пимоненка жахлива ситуація з дорогою. Тому необхідно знайти варіанти вирішення і планувати ремонт цієї вулиці, бо люди там купують квартири, а доїзду нема», – відзначив мер Львова.

comments powered by HyperComments