Вночі на об’їзній дорозі Львова вантажівка вилетіла в кювет

Четвер, 1 жовтня 2020, 15:08
Аварія сталася іще вночі, але станом на 8 годину ранку вантажівку іще не прибрали, що викликало затори
Вночі на об’їзній дорозі Львова вантажівка вилетіла в кювет

Як повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, сьогодні зранку на об’їзній дорозі міста Львова спостерігалися значні затори на ділянці від Рудного до Рясного. Причиною стало ДТП, у який потрапила «фура», яка вилетіла з дороги у кювет.

Як пізніше виявилося, ДТП за участю вантажівки сталося сьогодні вночі біля першої години ночі – водій вантажівки заснув за кермом.

Доповнено: Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомленні про подію, надійшло до Служби порятунку «101» 01 жовтня о 00:13. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія автомобіля – чоловіка 1970 року народження затиснуло деформованими конструкціями автівки.

До місця події негайно виїхали рятувальники 2-ої, 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання провели роботи по деблокуванню потерпілого з вантажного автомобіля та транспортуванню травмованого чоловіка до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілого із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в клінічну лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

До проведення робіт з ліквідації наслідків ДТП залучили 3 одиниці спецтехніки та 9 чоловік особового складу.

Причини та обставини виникнення події наразі встановлюються.

comments powered by HyperComments