У Львові наступного року планують ремонтувати вулицю Старознесеньську

Середа, 30 вересня 2020, 11:32
Про ремонти вулично-дорожньої інфраструктури у Львові сьогодні на радіо «Люкс FM» розповідав чинний мер Львова Андрій Садовий
У Львові наступного року планують ремонтувати вулицю Старознесеньську

Зараз у Львові триває реконструкція цілої низки магістральних та менш значущих вулиць. У цьому переліку такі вулиці, як Шевченка, Бандери, Пекарська, Орлика, Миколайчука, Курмановича, Чернівецька, Лисенка та інші. За словами мера Львова Андрія Садового, ремонти вулиць передбачають не тільки оновлення дорожнього покриття, але «тут передбачають якісно новий простір». Щодо планів ремонтів і реконструкцій на наступний рік, то Садовий анонсує проведення у 2021 році ремонту вулиці Старознесенської.

«Однозначно, ми плануємо зробити Старознесенську також. Просто зараз ми зробили серйозний акцент на магістральних дорогах, тих, які мають найбільше навантаження. А одночасно робити все – неможливо.

Я от їздив вчора на Богдана Хмельницького, там вже почали асфальтування, думаю, за декілька днів зможемо її відкрити до Механічної.

Масштабні роботи почали на Бандери, Шевченка зараз в роботі, і в нас дуже багато доріг в різних районах міста в ремонті. Мусимо їх зробити, бо альтернативи нема. От по Чернівецькій роботи тривають в три зміни – бо там люди не живуть. А де живуть люди, не будеш вночі працювати – люди мають відпочивати», – зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, що вулиця Старознесенська у Львові сполучає такі історичні райони міста, як Кривчиці, Знесіння та Підзамче. Забудова вулиці – приватні садиби, побудовані протягом останніх 100 – 120 років. Ширина проїзної частини вулиці Старознесенської невелика – тут заледве роз’їзджаються автобуси середнього класу. На частині вулиці узагалі немає тротуарів, тобто вона більше схожа на сільську дорогу, а ніж на міську вулицю.

comments powered by HyperComments