У Львові в Рясному-2 горів автобус ЛАЗ

Понеділок, 28 вересня 2020, 14:05
Інцидент стався на вулиці Величковського сьогодні, 28 вересня 2020 року із автобусом ЛАЗ А191, який належить комунальному перевізнику
У Львові в Рясному-2 горів автобус ЛАЗ

У Львові сьогодні зайнявся рейсовий автобус, який належить Львівському комунальному АТП №1. Про інцидент повідомили в фейсбук-спільноті «Варта 1».

Повідомляється, що займання автобуса ЛАЗ А191 відбулося у житловому масиві «Рясне – 2» в районі кінцевої на вулиці Величковського – із автобуса повалив густий дим. На місце пригоди оперативно викликали пожежників ДСНС України. Прибуло два пожежні спецавтомобіля із пожежними командами, які оперативно загасили автобус.

Як свідчать опубліковані фото, візуально автобус не зазнав значних пошкоджень.

Зазначимо, що на минулому тижні у Львові теж стався випадок займання комунального транспорту – на вулиці Авіаційній сталося займання тролейбуса, який працював на маршруті № 27. За повідомленням «Львівелектротрансу», займання тролейбусу було усунуто самим водієм. Зайнявся тролейбус ЛАЗ Е183 2007 року випуску.

Доповнено:

У прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області розповіли, що отримали повідомлення про займання автобуса на гарячу лінію "Служби порятунку "101" о 12:17. О 12:27 займання у моторному відсіку автобуса було локалізоване, а о 12:31 повністю ліквідоване. Вогнем пошкоджено моторний відсік автобуса і два вікна у салоні. Ніхто в результаті займання не постраждав.

comments powered by HyperComments