У Львові стартував веломарафон «Львівська Сотка. Осінь»

Неділя, 27 вересня 2020, 11:20
У старті цієї велогонки попри погану погоду і дощ взяв участь і міський голова Львова Андрій Садовий
У Львові стартував веломарафон «Львівська Сотка. Осінь»

Сьогодні, 27 вересня 2020 року у Львові відбувається велосипедний марафон «Львівська Сотка. Осінь». Це одна з наймасштабніших подій велосезону в Західній Україні, до організації якої доклався «Lviv Bicycle Club». У старті марафону традиційно взяв участь міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Попри погоду тут зібралося пів України: Київ, Львів, Одеса, Миколаїв та інші. Традиція приїхати на «Львівську Сотку» – це як приїхати на львівську каву. Я вам дякую, що ви з нами. Дякую львів'янам, які не побоялися дощу. Всім перемоги», – сказав Андрій Садовий.

Як пояснюють організатори, «Львівська Сотка. Осінь» – це не змагання на час. Переможцем є кожен, хто фінішував, вклавшись у ліміт часу. Однак результати тих, хто фінішує першими, – це добрий мотиватор для усіх, хто прагне випробувати свої сили.

Веломарафон проходить в два етапи. Траса першого прокладена вулицями Львова: велосипедисти о 10:20 стартують із площі Ринок і далі рухаються по вул. Памви Беринди, просп. Свободи, вул. Академіка В. Гнатюка, вул. Листопадового Чину, пл. Святого Юра, вул. Митрополита Андрея, вул. Митрополита Ангеловича, вул. Героїв УПА і по вул. Кульпарківська до межі міста. Цей етап закінчується о 11:00. Другий етап – перегони по дорогам Львівської області, які стартують о 13:30. Маршрут такий: Сокільники – Наварія – Пустомити – Липники – Милятичі – Вільховець – Бібрка – Стрілки – Стоки – Стрілки – Бібрка – Вільховець – Милятичі  – Жирівка (фініш). Фініш вело змагань запланований на 21:00.

Організатором велосипедної гонки є ЛМГО «Львівський велоклуб» («Lviv Bicycle Club») за фінансової та організаційної підтримки Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments