Виконком Львівської міськради виділив гроші на проект ремонту дороги до Брюхович та будівництво трамвайної лінії до «лікарні на Топольній»

П'ятниця, 25 вересня 2020, 19:15
Кошти на розробку проектно-кошторисної документації отримає ЛКП «Львівавтодор»
Виконком Львівської міськради виділив гроші на проект ремонту дороги до Брюхович та будівництво трамвайної лінії до «лікарні на Топольній»

У львівській мерії вирішили, що дорогу, яка сполучає місто Львів та селище Брюховичі і яка є продовженням вулиці Замарстинівської необхідно відремонтувати. Отож, ЛКП «Львівавтодор» отримає кошти на розробку проектно-кошторисної документації на ремонт дороги до Брюхович. Таке рішення виконком Львівської міської ради прийняв сьогодні. Виділення коштів на проектно-кошторисну документацію передбачене рішенням виконкому «Про зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рік».

За словами директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександра Одинеця, передбачено виділити кошти ЛКП «Львівавтодор» на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію частини вулиці Замарстинівської, від будинку № 274 до межі міста, яка веде до Брюхович, і є в дуже поганому стані (вартість – 100 тис. грн.).

«Там облаштують дощову каналізацію, реконструюють дорожнє покриття, буде пішохідна зона. Велодоріжку та зовнішнє освітлення місто облаштувало раніше», –  пояснює посадовець.

Окрім цього ЛКП «Львівавтодор» отримає 100 тисяч гривень на розробку проектно-кошторисної документації на будівництво трамвайної колії від сучасної кінцевої трамвая № 6 «вул. Миколайчука» до Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова.

comments powered by HyperComments