У наступному році «Львівводоканал» ремонтуватиме магістральні водогони «Винники – Довга» і «Винники – Кривчиці»

П'ятниця, 25 вересня 2020, 18:37
Про це йдеться у інвестиційній програмі ЛМКП «Львівводоканал» на 2021 рік, яку сьогодні погодив виконавчий комітет Львівської міської ради
У наступному році «Львівводоканал» ремонтуватиме магістральні водогони «Винники – Довга» і «Винники – Кривчиці»

У 2021 році ЛМКП «Львівводоканал» запланувало проведення ремонтів двох магістральних водогонів – «Винники – Довга» та «Винники – Кривчиці». Про це стало відомо під час розгляду інвестиційної програми підприємства на виконкомі Львівської міської ради.

«Інвестиційною програмою ЛМКП «Львівводоканал» на 2021р також передбачено ремонт каналізаційних насосних станцій. А це необхідно, щоб зменшити кількість аварійних випадків та, щоб водоканал працював в якісному режимі», – доповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За словами віце-мерки Львова, інвестиційна програма ЛМКП «Львівводоканал» уже схвалена на засіданні Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг.

Зауважимо, що на магістральному водогоні «Винники – Довга» останнім часом сталося кілька аварійних ситуацій, внаслідок яких місто-сателіт Львова залишалося без води.

comments powered by HyperComments