У Львові горіла закинута вбиральня біля пам’ятника Степану Бандері

Четвер, 24 вересня 2020, 11:56
Інцидент стався сьогодні вночі, рятувальники ДСНС швидко загасили пожежу
У Львові горіла закинута вбиральня біля пам’ятника Степану Бандері

Сьогодні вночі, неподалік центральної частини міста, горіла закинута підземна вбиральня, яка розташована біля пам’ятника Степанові Бандері. Про це повідомили у прес-службі ГУ Державної служби із надзвичайних ситуацій у Львівській області.

У прес-службі ДСНС повідомляють, що 24 вересня 2020 року о 01:37 на номер «Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка сталася у місті Львові поруч із пам’ятником Степанові Бандері у підземній вбиральні на вулиці Мирополита Андрея. Розмір приміщення, де відбулася ця пожежа – 6 на 4 метри.

За лічені хвилини на місце трапунку прибув ожежно-рятувальний підрозділ 2-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Пожежу вдалось локалізувати 02:01 та ліквідувати 02:03 в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив сміття на площі 2 квадратних метрів.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

Зауважимо, що у «туристичному» Львові не діє значна кількість підземних вбиралень, які були об лаштовані іще за часів Австро-Угорщини та Польщі. Йдеться, зокрема, про підземні вбиральні неподалік лялькового театру, на вулиці Князя Романа та на вулиці Митрополита Андрея. Міська влада наразі нічого не робить для того, щоб ці вбиральні відновили свою роботу.

 

comments powered by HyperComments