У Садового рекомендували перевести працівників, які доїжджають до Львова із Пустомитівщини та Перемишлянщини, на дистанційний режим роботи

Понеділок, 21 вересня 2020, 17:31
Це пов’язано із тим, що відповідно до останнього поділу України на карантинні зони Львів та його «сателіти» – Винники, Брюховичі та Рудне опинилися у «жовтій» карантинній зоні
У Садового рекомендували перевести працівників, які доїжджають до Львова із Пустомитівщини та Перемишлянщини, на дистанційний режим роботи

Сьогодні, 21 вересня 2020 року у Львівській міськраді відбулося засідання Міської комісії з питань ТЕБ і НС на якому головував заступник міського голови Львова із безпеки міста Сергій Бабак. Комісія ухвалила декілька рішень в умовах продовження адаптивного карантину і переходу Львова, Винник, Брюхович і Рудного у «жовту» карантинну зону із «помаранчевої».

У зв’язку із тим, що у Пустомитівському та Перемишлянському районах Львівської області встановлено «червону» карантинну зону, Міська комісія із питань ТЕБ та НС вирішила рекомендувати підприємствам і органам місцевої влади Львова, Винник, Рудне та Брюхович перевести працівників, які доїжджають на територію Львівської міської ради із цих районів, перевести на дистанційний режим роботи.

Зазначимо, що перехід території Львівської міської ради із «помаранчевої» до «жовтої» карантинної зони пов’язаний не так із покращенням епідемічної ситуації у Львові, які із її погіршенням по території України в цілому.

Окрім цього комісія прийняла рішення продовжити роботу моніторингових груп для перевірки діяльності продовольчих ринків, торгово-розважальних центрів та супермаркетів щодо дотримання карантинних вимог.

Також керівниці прес-служби Львівської міської ради, начальнику управління комунікації Департаменту «Адміністрація міського голови» доручили посилити проведення в ЗМІ роз’яснювальної роботи щодо дотримання карантинних обмежень у місті Львові.

Протокол засідання Львівської міської комісії із питань ТЕБ та НС розміщений на сайті Львівської міськради і доступний за посиланням.

comments powered by HyperComments