У Львові вирішують питання, пов’язані із будівництвом нової ділянки вулиці Ряшівської

Неділя, 20 вересня 2020, 12:13
Вулицю Ряшівську планують продовжити від вулиці Є. Патона до вулиці Кульпарківської
У Львові вирішують питання, пов’язані із будівництвом нової ділянки вулиці Ряшівської

У п’ятницю, 18 вересня 2020 року виконком Львівської міської ради прийняв рішення «Про заходи скеровані на будівництво вул. Ряшівської (проектованої) з транспортними розв’язками від вул. Кульпарківської до вул. Є. Патона». Наразі йдеться про створення комісії, як визначить обсяги фінансової компенсації членам дачного кооперативу «Урожай», через територію якого проходить проектована нова ділянка вулиці Ряшівської.

 «Цим проектом рішення пропонується створити комісію визначення викупних цін, відшкодування та затвердження інвентаризаційної, експертної оцінок об'єктів нерухомого майна та визначення вартості багаторічних насаджень і збитків членам дачного кооперативу „Урожай“, для можливості будівництва вул. Ряшівська», – повідомила на виконкомі Ельвіра Колос, заступниця начальника Управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР.

Через два місяці на виконкомі ЛМР мають заслухати доповідь про результати роботи цієї комісії.

Зазначимо, що продовження вулиці Ряшівської у Львові від вулиці Євгена Патона до вулиці Кульпарківської (Наукової) передбачено Генеральним планом міста Львова. Нова ділянка вулиці – Ряшівська-проектована має пройти повз Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. За рахунок будівництва вулиці Ряшівської-проектованої очікується розвантаження вулиць Виговського та Є. Патона.

comments powered by HyperComments