У Львові почали ремонтувати вулицю Пекарську

Четвер, 17 вересня 2020, 13:42
Вулицю Пекарську та Шімзерів будуть ремонтувати в три етапи: від вул. Мечникова до Шімзерів, другий етап – від вул. Шімзерів до вул. Тершаківців, а третій – вулиця Шімзерів

У Львові почалися ремонтні роботи на вулиці Пекарській – цю вулицю на ділянці від вулиці Тершаківців до вулиці Мечникова, а також вулицю Шімзерів мають відремонтувати і реконструюватимуть протягом 12 місяців. Роботи виконує компанія ТзОВ «Вельт Капітал», яка на тендері встановила найнижчу ціну – 109,4 мільйони гривень. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Щоб зменшити незручності для місцевих мешканців, студентів медичного університету та університету ветеринарної медицини, капітальний ремонт вулиць Пекарської та Шімзерів відбуватиметься у три етапи.

Перший етап – це ремонт ділянки вулиці Пекарської від вулиці Мечникова до вулиці Шімзерів, де зараз уже тривають роботи. Цю ділянку підрядник має завершити до 31 грудня 2020 року. Об’їзд цієї ділянки здійснюється за тимчасовою схемою, погодженою в поліції.

Другий етап – ремонт ділянки вулиці Пекарської від вулиці Тершаківців до вулиці Шімзерів. Згідно плану робіт, тут почнеться ремонт в листопаді 2020 року.

Останній, третій, етап капітального ремонту – ремонт вулиці Шімзерів від вулиці Пекарської до вулиці Мечникова. Роботи тут почнуться на початку 2021 року після того, як завершать ремонт першої ділянки вулиці Пекарської.

За словами речника ЛКП «Львівавтодор» Олексія Хміля усі роботи по ремонту вулиці Пекарської мають бути завершені у вересня 2020 року.

У «Львівавтодорі» повідомили, що станом на учорашній день на вулиці Пекарській уже виконано наступні роботи:

- перекрито вулицю для проведення будівельних робіт;

- проведено демонтаж бруківки-мозаїки 380 кв. метрів;

- проведено демонтаж бордюрів – 170 кв. метрів;

- проведено демонтаж тротуарної плитки – 1130 кв. метрів.

Ппроектом реконструкції вул. Пекарська, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

 

comments powered by HyperComments