У Львові оновили громадський простір на перехресті вулиць Зубрівської та Довженка

Вівторок, 15 вересня 2020, 10:18
Роботи із благоустрою і упорядкування бульвару у житловому масиві «Сихів» тривали майже 2 роки

У Львові завершили роботи із благоустрою та облаштування громадського простору на перехресті вулиць Зубрівської і Довженка, які тривали протягом майже 2 років. Тут капітально відремонтували двори, внутрішньоквартальні дороги й тротуари, відновили газони, встановили велостійки, нові вуличні меблі та урни для сміття. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Сихівській районній адміністрації Львова повідомляють, що місто вклало в оновлення громадського простору майже 10 мільйонів гривень. Проект був розроблений ЛКП «Інститут просторового розвитку», а підрядником із ремонтних робіт виступало ПП «Мегепромбудімпекс», яке працювало над втілкннямпроекту в 2018-19 рр. Загалом під час проведення благоустрою території тут замінили 7649 кв. метрів покриття, відновили 2694 кв. метри газонів, встановили 20 вуличних лавок, 5 велостійок та 8 урн для сміття.

Поряд, на перехресті вулиці Зубрівської і Морозної у 2018 році облаштували іще один громадський простір. Його благоустрій обійшовся місту в 1,4 мільйони гривень. Проектування також виконало ЛКП «Інститут просторового розвитку», а підрядником була компанія ТзОВ «Гарантспецбуд ЛТД». Тут замінили покриття, відновили газони й облаштували вуличне освітлення.

Фото – Роман Балук, прес-служба ЛМР.

comments powered by HyperComments