Маршрутки зі Львова і далі курсують у «червоний» карантинний Пустомитівський район

Понеділок, 14 вересня 2020, 15:12
На лобовому склі автобусів просто з’явилися таблички «Регулярні спеціальні перевезення» – «кольоровий» адаптивний карантин, який запровадив уряд, в основному існує тільки на папері
Маршрутки зі Львова і далі курсують у «червоний» карантинний Пустомитівський район

Від сьогоднішньої опівночі Пустомитівський та Перемишлянський райони Львівщини опинилися у «червоній» карантинній зоні відповідно до рішення Державної комісії із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Одним із основних обмежень, яке впроваджується у «червоній» зоні є зупинка громадського транспорту. Проте, як виявилося, ні міська влада Львова, ні Львівська обласна державна адміністрація до кінця вимогу, щодо зупинки транспорту в «червоній» карантинній зоні Пустомитівського району наразі не виконала – львівські чиновники мали «в носі» урядові рішення про посилення карантину. Таких висновків дійшли адміністратори сторінки «Львів’яни за електротранспорт».

Якщо говорити про приміські автобусні маршрути, які курсують до сіл Пустомитівського району, то на лобовому склі автобусів, які виконують такі рейси з’явилися таблички «Спеціальні регулярні перевезення».

Що ж до автобусів міських маршрутів № 3а, 29, 40 і 52 які обслуговуються комунальним перевізником ЛК АТП № 1 і частина їх траси пролягає через території сіл Сокільники, Лисиничі та Зимна Вода Пустомитівського району, то вони і далі курсують у через територію «червоної» карантинної зони. Про це свідчать сигнали їх GPS-трекерів, що відображаються на сайті eway.lviv.ua. У цьому може переконатися кожен бажаючий, відвідавши цей сайт.




Скрін-шоти – ГО «Львів’яни за електотротранспорт».

comments powered by HyperComments