У Львові COVID-19 забрав життя працівника Управління охорони здоров’я

Понеділок, 14 вересня 2020, 09:02
У неділю 13 вересня 2020 року помер головний спеціаліст Управління охорони здоров’я ЛМР, лікар-педіатр Богдан Романович Остальський
У Львові COVID-19 забрав життя працівника Управління охорони здоров’я

Учора після тривалого лікування COVID-19 та його наслідків помер головний спеціаліст Управління охорони здоров’я ЛМР, лікар-педіатр Богдан Остальський. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Богдан Романович Остальський народився у 1960 році, працював лікарем-педіатром та головним спеціалістом відділу координації роботи закладів охорони здоров'я управління охорони здоров'я Львівської міської ради.

Також учора відійшов у засвіти директор середньої школи № 31 міста Львова Омелян Михайлович Цар. Він народився 19 червня 1950 року, присвятив навчальному закладу 35 років. Омелян Михайлович не був інфікований коронавірусом, він помер від іншого захворювання.

Львівська міська рада і мер Львова Андрій Садовий висловили щирі співчуття рідним та близьким Богдана Романовича та Омеляна Михайловича.

«Прикро, що в один день ми втратили двох справді високого рівня спеціалістів. Богдана Романовича і Омеляна Михайловича любили і поважали всі. Щиро співчуваємо родині, колективу та усім знайомим. Вічна пам'ять», — зазначила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань.

.

comments powered by HyperComments