Львівські лікарі не прийняли пенсіонерку та відправили її у приватну клініку

Середа, 9 вересня 2020, 17:36
Відповідний допис про прийом у Львівській першій міській клінічній лікарні ім. Князя Лева у групі "Варта 1" поширив Дмитро Нікітін.
Львівські лікарі не прийняли пенсіонерку та відправили її у приватну клініку

Зі слів чоловіка, він звернувся туди щодо стану здоров'я своєї матері.

Проте, щоб госпіталізувати, каже він, тепер пройти тест, який підтверджує наявність коронавірусу. Рейзультат його буде через два тижні. А рентген, я кому виникла потреба, зможуть зробити лише тоді, коли лікар вийде із відпустки. 

"Я став свідком халатності та не кваліфікованості лікарів у Львівській 1-а міській клінічній лікарні ім. Князя Лева, - говорить Дмитро. - Адже для того щоб госпіталізувати людину потрібно здати аналіз на COVID -19, який потрібно чекати два тижня. Вибачте, але, що потрібно робити увесь цей час, вимирати? Також, щоб зробити рентген потрібно чекати поки лікар вийде з відпустки. Я просто із своєю хворою матір'ю потратив 2 години даремно. І нам дали "дуже корисну пораду" піти до платної лікарні і здати усі аналізи там.

Вибачте, це нормально, де пенсіонерка має взяти гроші на платні аналізи? Тому прошу звернути на це увагу, адже така халатність не допустима, це наше здоров'я та життя!!!!!!!", - обурюється львів'янин. 

comments powered by HyperComments