Львів посів третє місце у рейтингу Forbes

Неділя, 6 вересня 2020, 15:22
Український журнал Forbes опублікував рейтинг міст, де перемагає Івано-Франківськ. Про це інформують в друкованій версії видання.
Львів посів третє місце у рейтингу Forbes

Про це пише, зокрема, "Твоє місто". Так, друге місце посіла Вінниця, а третє – Львів із загальною сумою балів 708. Прозорість міської влади тут оцінили на 90 зі 100 можливих, ділову активність – на 77, купівельну спроможність – на 65 балів, транспортне сполучення – на 61, безпеку – на 46, освіту – на 100 балів, сприйняття міста мешканцями – на 58, а екологічну ситуацію – на 73 бали. Від першого місця Львів відділяє 12 балів, а від другого – 9.

Також до першої десятки рейтингу потрапили, відповідно, Київ, Тернопіль, Ужгород, Дніпро, Хмельницький та Одеса.

Рейтинг міст склали на основі 10 критеріїв, максимальна оцінка за кожен із яких становить 100 балів. Ділову активність оцінювали за кількістю підприємств та ФОПів, прозорість – за рейтингом Transparency International Україна. Також до уваги брали якість доріг, популярні мережеві таксі, доступність аеропорту та залізничного транспорту, якість повітря, кількість шкіл, що ввійшли до перших сходинок рейтингів за ЗНО, а також рівень злочинності.

comments powered by HyperComments