Львівську окружну дорогу розширили між Зуброю і Пасіками-Зубрицькими

Неділя, 6 вересня 2020, 11:43
Учора ввечері для проїзду транспорту відкрили нову додаткову смугу на об’їзній дорозі Львова
Львівську окружну дорогу розширили між Зуброю і Пасіками-Зубрицькими

Завершено усі роботи із облаштування додаткової смуги на окружній дорозі міста Львова – учора, 5 вересня 2020 року відкрито по ній рух автотранспорту. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

«Розширити об'їзну Львова між Зуброю та Пасіками-Зубрицькими – done. Сьогодні ввечері відкриваємо ділянку для проїзду транспорту. Впевнений, що відтепер 30 000 автомобілістів, які проїздять тут щодоби, відчують беззаперечне інфраструктурне покращення», – написав Олег Береза.

Загальна протяжність новозбудованої смуги руху становить понад 2 кілометри, ширина – 3,75 метри. Роботи із будівництва додаткової смуги на окружній дорозі міста Львова на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області виконала турецька компанія «Онур». Вартість дорожніх робіт із влаштування додаткової смуги – 24,8 млн. грн.

У минулому році під Львовом також було збудовано додаткову смугу для руху транспорту на ділянці від села Зубра до дворівневої розв’язки біля стадіону «Арена Львів».

Світлини - Олег Береза.

comments powered by HyperComments