У «Львівелектротрансі» стверджують, що інцидент із контролером стався у позаробочий час

П'ятниця, 4 вересня 2020, 14:51
На підприємстві інцидент, коли контролер спробував застосувати незареєстровану зброю, називають «побутовою» ситуацією
У «Львівелектротрансі» стверджують, що інцидент із контролером стався у позаробочий час

Сьогодні зранку в Фейсбук-спільноті «Варта 1» з’явилося повідомлення про інцидент із контролером ЛКП «Львівелектротранс», який, за твердженням  очевидця, спробував застосувати незареєстровану зброю до особи із інвалідністю, про що писала «Справжня Варта».

Цей інцидент уже прокоментувала речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Мельник. Отож, на підприємстві кажуть, що інцидент, про який йшла мова, трапився сьогодні 4 вересня о 07:50 із працівником служби контролю, але на той час контролер не був під час виконання своїх посадових обов’язків, а сам інцидент пані Мельник назвала «побутовою ситуацією».

«Невідомі особи, які вчинили фізичний напад на працівника служби контролерів ЛКП «Львівелектротранс» в минулому, вирішили сьогодні здійснити на нього тиск, аби він забрав свою заяву щодо кримінального провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Відтак, з метою самозахисту чоловік був змушений скористатися спецзасобом, на який з його слів, має дозвіл.

На місце події викликали екіпаж патрульної поліції. Спецзасіб вилучили до з’ясування усіх обставин. Станом на зараз, тривають слідчі дії, проводиться службове розслідування», – озвучила версію подій речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Мельник.

В свою чергу «Справжня Варта» сподівається, що правоохоронні органи дійсно розберуться із інцидентом, який трапився і винні будуть покарані.

Автор фото - Лихвар (Антон Почєпцов).

comments powered by HyperComments