У Львові завтра трамваї маршрутів № 3 і 9 змінять свої маршрути

П'ятниця, 4 вересня 2020, 10:56
Це пов’язано із ремонтом трамвайних колій на площі Івана Франка, отож трамваї їхатимуть до центру через кінцеву «Академія Мистецтв»
У Львові завтра трамваї маршрутів № 3 і 9 змінять свої маршрути

ЛКП «Львівелектротранс» продовжує ремонт зношеної трамвайної інфраструктури на площі Івана Франка – сьогодні ввечері, о 22:00 там почнуться роботи по заміні аварійного пересічення, які мають завершити до кінця дня 5 вересня 2020 року. У зв’язку із цим трамваї, що курсують на маршрутах №№ 3 і 9 тимчасово змінять траси своїх маршрутів. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

В напрямку центру трамвайний маршрут № 3 буде курсувати за такою схемою: Аквапарк – вул. Вітовського – Академія Мистецтв – вул. Івана Франка – пл. Соборна., а трамвайний маршрут № 9 – Залізничний вокзал – вул. Вітовського – Академія Мистецтв – вул. Івана Франка – Торф’яна.

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомляють, що ремонтні роботи на площі Івана Франка проводяться із метою приведення у відповідність до належного експлуатаційного стану трамвайної колії, запобігання аварійності, покращення якості перевезення пасажирів та комфорту мешканців міста, які проживають неподалік зупинок громадського електротранспорту.

На час ремонтних робіт на площі Івана Франка рух транспорту буде здійснюватися за схемою об’їзду, отож ЛКП «Львівелектротранс» просить водіїв на цій ділянці дороги звертати увагу на дорожні знаки та попереджувальні вказівники об'їзду.

comments powered by HyperComments