Львівський органний зал оприлюднив свій репертуар на вересень

Четвер, 3 вересня 2020, 14:45
У перший місяць осені у Львівському органному залі на вулиці Бандери відбудеться більше 30 подій
Львівський органний зал оприлюднив свій репертуар на вересень

Львівський органний зал опублікував вересневий репертуар: нові виставки, нові відеошоу та нові проєкти – більше тридцяти подій.

П’ятеро прекрасних львівських художниць об’єднані одним виставковим проєктом «ВАРТЕ». Відкриття відбудеться у Галереї Львівського органного залу 4 вересня о 17:00 з музичним супроводом на громадському просторі перед Органним залом.

Окрім цього, 18 вересня в  рамках проєкту відбудеться «Вечір камерної музики», де неперевершений дует Лілії Слюсар-Ґратили (скрипка) та Сергія Григоренка (фортепіано) виконають для вас перлини української камерної музики, а художниці у реальному часі створять п’ять полотен у власній техніці.   

10 вересня Львівський органний зал запрошує на вечір романсів від солістки Одеської Національної Опери Наталії Степаняк та піаністки Ірини Кірчанової. Коли «Ніч» змінить «Ранок», коли бринітиме «Серенада» кохання, «Після сну» настане прекрасний день, а за ним не менш «Прекрасний вечір». Початок о 19:00.

Поринути у світ запального аргентинського танго Астора П'яццоли у камерній атмосфері пропонує дует Богдана Андрійчука (акордеон) та Івана Остаповича (фортепіано) 12 вересня о 17:00.

 Бах? А, може, Брамс? Львів’янам пропонують обрати свого улюбленця у світі органної музики у концерті солістки Органного залу Євгенії Бельмас 13 та 25 вересня  о 19:00.

Нове відеошоу! За органом неперевершена Надія Величко, а за мікшером віджей Євген Червоний творитимуть неперевершену атмосферу ніжності та прозорості. Музика ангелів Арво Пярта прозвучить 20 вересня о 20:00.

Напевно, не знайдеться жодного композитора, який не опирався на здобутки Бетовена. 27 вересня о 17:00 приєднайтесь до всесвітнього святкування дня народження музичного генія на концерті піаніста-віртуоза Андрія Макаревича - Бетовен 250.

Останній день вересня порадує слухачів «Украініаною» Тараса Зданюка! Мелодії, знайомі з дитинства, в новому авторському прочитанні скрипаля. У програмі авторські твори – фантазії та парафрази на теми українських композиторів та народних пісень.

comments powered by HyperComments