На Львівщині за перші два дні вересня від COVID-19 померло більше 20 осіб

Четвер, 3 вересня 2020, 10:12
Львівські міська та обласна влада через офіційні канали не повідомляють навіть про те, у яких лікарнях сталися летальні випадки
На Львівщині за перші два дні вересня від COVID-19 померло більше 20 осіб

Відповідно до повідомлень, які публікує прес-служба Львівської міської ради, протягом двох перших днів вересня на Львівщині від коронавірусної хвороби COVID-19 та її ускладнень померла 21 людина: 1 вересня 2020 року було зафіксовано 10 смертей від коронавірусу, а 2 вересня 2020 року – 11. Чисельність померлих від коронавірусу на Львівщині зросла до 423 осіб. Ці дані також підтверджуються інформацією ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Нажаль, а ні прес-служба Львівської міської ради, а ні прес-служба Львівської обласної адміністрації не повідомляють жодної інформації про те, в яких саме лікувальних закладах зафіксовано смерті пацієнтів від COVID-19. «Справжній Варті» вдалося встановити, що один летальний випадок від COVID-19 1 вересня 2020 року був зафіксований у КНП ДМР «Стебницька міська лікарня» в Дрогобицькому районі. Станом на момент публікації цього матеріалу, а це 10:05 3 вересня 2020 року, на сайті «Центру легеневого здоров’я» відсутня інформація про пацієнтів лікарні за 1 і 2 вересня – остання довідка за 31 серпня 2020 року. Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня припинила публікувати на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» інформацію про рух пацієнтів 5 серпня 2020 року – заступник керівника лікарні Ігор Берник, який публікував оперативну інформацію вийшов у відпустку.

Зауважимо, що прес-служби львівської міської і обласної влади перестали публікувати інформацію про померлих від COVID-19 іще на початку липня 2020 року – смерть від коронавірусу потрохи стає буденністю.

comments powered by HyperComments