У Львові повідомили програму BookForum, який відбудеться в онлайн-режимиі

Середа, 2 вересня 2020, 14:37
Цьогорічний Львівський книжковий форум через пандемію коронавірусу відбувається в онлайн-форматі, але усе одно буде цікаво – заплановано 137 онлайн-подій за участю понад 300 учасників.
У Львові повідомили програму BookForum, який відбудеться в онлайн-режимиі

Книжковий форум у Львові проводиться ось уже в 27-й раз. Через епідемію коронавірусу він відбувається онлайн форматі. Організатори уже повідомили програму першого дня фестивалю. Вона включає 31 тематичний кластер і спецпроект. Загалом до 137 онлайн-подій 27 Львівського BookForum приєднались понад 300 учасників. Серед них – 23 іноземні автори з 5 континентів.

Фокусна тема цьогорічного фестивалю – «Перепис населення: знати, хто ми є». Її кураторкою стала літературознавиця і критикиня Ганна Улюра.

«Цьогоріч ми сформували програму за питаннями перепису населення. Кожна дискусія, читання, розмова, лекція – це відповідь на одне з 8 питань опитувальника. Усі спікери та спікерки у програмі - не випадкові. Вони готові чесно відповідати, а ми – слухати і почути», – зазначає Софія Челяк, програмна директорка 27 BookForum.

Почесна гостя фестивалю – американська письменниця та музикантка Патті Сміт.

Спеціальні гості – мексиканська письменниця Фернанда Мельчор, австралійська письменниця Гізер Морріс, британський письменник Пітер Померанцев.

Цьогоріч навколо BookForum об'єднались 6 літературних фестивалів, які проводитимуть події у межах спецпроєктів: «Мистецький Арсенал», «Мистецький фестиваль «Ї», «Кримський інжир», «Translitarium», «Острів Європи» та «Meridian Czernowitz».

Усі події 27 BookForum – безкоштовні. Онлайн-трансляції пройдуть на сайті заходу.

27 BookForum відбудеться за підтримки Українського культурного фонду та Львівської міської ради, у партнерстві з «Fedoriv Group».

Повна програма 27 BookForum доступна за посиланням на офіційному сайті.     

comments powered by HyperComments