«Львівводоканал» сьогодні замінює аварійний водогін у Винниках під Львовом

Середа, 2 вересня 2020, 08:44
У Винниках та Чишках сьогодні води не буде узагалі, а у Львові в частині Личаківського і Сихівського районів вода подаватиметься під пониженим тиском
«Львівводоканал» сьогодні замінює аварійний водогін у Винниках під Львовом

У ЛМКП «Львівводоканал» сьогодні проводить ремонтні роботи на магістральному водогоні – проводиться заміна аварійної ділянки водогону в місті Винник на вулиці Стрілецькій. Через ці роботи тимчасово припиняється подача води споживачам у Винниках та Чишках до опівночі 2 вересня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Окрім того, через ремонтні роботи у Винниках, у Львові частина споживачів води у Личаківському та Сихівському районах Львова отримуватимуть воду під зниженим тиском. Це торкнеться споживачів, які мешкають на таких вулицях: Пасічна, Лисеницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, А. Рудаки, Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасіки Галицькі, Довга, Пирогівка, Пимоненка, (17, 19).

Стабільне водопостачання очікується 3 вересня з 6.00 год ранку.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

comments powered by HyperComments