У Львові для школярів відкрилися усі 117 шкіл міста

Вівторок, 1 вересня 2020, 11:37
За словами міського голови Львова Андрія Садового, усі школи міста Львова забезпечені усіма необхідними засобами захисту від коронавірусу і готові працювати у нових умовах
У Львові для школярів відкрилися усі 117 шкіл міста

У Львові сьогодні відкрилися усі 117 шкіл, у яких 1 вересня школярі будуть навчатися в умовах коронавірусної пандемії та карантину. Усі середні навчальні заклади Львова відкрилися і готові працювати, адже забезпечені усіма необхідними засобами захисту. Про це в ефірі радіо «Люкс ФМ» заявив міський голова Львова Андрій Садовий, пише прес-служба Львівської міської ради.

За словами Садового, щоб уникнути скупчення школярів, у школах відкрили максимум можливих входів. Крім того розподілили початок навчання по різних годинах. Якщо дитина забула вдома маску, то школа її маскою забезпечить. На закупівлю засобів дезінфекції, термометрів, масок, паперових рушників для шкіл міста Львова витратили 9,5 мільйонів гривень. Отож, і працівники забезпечені всім необхідним, запевняє Андрій Садовий.

«В школах буде достатньо жорсткий контроль. Перевірка температури всім, хто буде заходити у школу. Але ми не рекомендуємо батькам заходити в приміщення навчального закладу. Важливо розуміти: якщо в класі якась дитина буде мати COVID-19, то ми весь клас на 2 тижні відправляємо на самоізоляцію.

Звичайно, ми хвилюємось, як це все буде, адже це зовсім новий формат, нова практика, але з надією дивимось в завтра. Ми маємо рівну ситуацію по місту із COVID-19 впродовж останніх місяців. Будемо пробувати налагоджувати навчання, експериментувати, бо ми не знаємо, яка буде ситуація в жовтні-листопаді. Будемо роботи все, щоб діти навчались в школах, адже особисто я не вірю в дистанційне навчання в сьогоднішніх реаліях»,а – заявив Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments