У Львові від завтра на ремонт закривають частину вулиці Пекарської

Понеділок, 31 серпня 2020, 13:52
Наразі перекривають рух на ділянці вулиці Пекарської віл вулиці Мечникова до вулиці Шімзерів
У Львові від завтра на ремонт закривають частину вулиці Пекарської

Уже завтра, 1 вересня 2020 року у Львові починають ремонтні роботи на вулиці Пекарській – буде перекрита для руху ділянка вулиці від вулиці Мечникова до вулиці Шімзерів. Про це із посиланням на Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ділянка від вулиці Мечникова до вулиці Шімзерів буде перекрита для руху транспорту із 1 вересня 2020 року дол. 31 грудня 2020 року. Загалом вулицю Пекарстьку ремонтуватимуть на ділянці від вулиці Мечникова до вулиці Тершаківців, а крім того капітальний ремонт чекає і на вулицю Шімзерів. Роботи на замовлення ЛКП «Львівавтодор» буде виконувати компанія ТзОВ «Вельт Капітал». Проект капітального ремонту вулиці Пекарської був розроблений ЛКП «Інститут просторового розвитку».

«Тендер відбувався на сайті електронних закупівель «Prozzoro». ТзОВ «Вельт Капітал» запропонувало найнижчу ціну. Так, кошторисна вартість об'єкта становила 141 млн грн, а переможець торгів запропонував 109,4 млн грн», — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

У міськраді кажуть, що проектом реконструкції вул. Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку, передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення і влаштування благоустрою території.

comments powered by HyperComments