Стадіон «Арена-Львів» боргує уже 4 мільйони гривень

Неділя, 30 серпня 2020, 15:12
Причиною цієї ситуації є пандемія коронавірусу і запроваджені в Україні карантинні заходи
Стадіон «Арена-Львів» боргує уже 4 мільйони гривень

Львівський стадіон «Арена-Львів», збудований до Євро-2012, зараз переживає значні фінансові труднощі. Підприємство заборгувало своїм працівникам більше, а ніж 2 мільйони гривень зарплатні. Крім того таку ж суму підприємство заборгувало постачальникам електроенергії та тепла. Про це повідомив директор стадіону «Арена-Львів» Юрій Майборода.

За словами керівника стадіону, основна причина – коронакриза. Починаючи з березня на арені не відбулося жодної події за участю глядачів.

«З березня персонал «Арени-Львів» майже не отримує зарплату – дуже мізерну частину. Тому що немає масових заходів – футбольних матчів, концертів.

Борги «Арени» великі, як для нас. Це все в порівнянні, але ми повинні по всіх статтях: і по зарплаті, і по електроенергії. Скажімо, по оплаті праці –  це 2 мільйони грн, десь такі ж цифри за комунальні послуги», – наводить слова директора Футбол NEWS.

Додамо, що в новому сезоні «Арена-Львів» стане домашньою для новачка УПЛ «Руху». Також львівський стадіон заявила «Десна» для матчів Ліги Європи.

comments powered by HyperComments