Львівська міська рада збереться на сесію 4 вересня

П'ятниця, 28 серпня 2020, 20:44
Раніше проведення пленарного засідання сесії ЛМР було заплановане на 21 серпня 2020 року, проте його перенесли через спалах коронавірусу в міськраді
Львівська міська рада збереться на сесію 4 вересня

Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради повідомляє, що пленарне засідання сесії Львівської міської ради заплановане на 4 вересня. Це передбачено у змінах, які внесено до розпорядження міського голови Львова від 30 липня 2020 року «Про скликання 28-ї сесії Львівської міської ради 7 скликання та формування її порядку денного».

Пленарне засідання 28-ої сесії Львівської міської ради розпочнеться о 10:00 4 вересня 2020 року в актовому залі Шевченківської районної адміністрації.

Загалом у порядку денному 28-ої сесії Львівської міської ради 479 питань, більшість яких – земельні. У порядку денному також присутні питання про чергові кредити для комунальних підприємств  Львова від Європейського банку реконструкції і розвитку та Європейського інвестиційного банку. Отримувачами кредитів під місцеві гарантії виступають ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівавтодор». Раніше депутати ЛМР відмовлялися підтримати отримання додаткових кредитів.

comments powered by HyperComments