На площі Івана Франка у Львові замінили 16 метрів трамвайних колій у кривій

П'ятниця, 28 серпня 2020, 18:52
Заміну колій здійснює ЛКП «Львівелектротранс» в рамках поточного ремонту трамвайної інфраструктури
На площі Івана Франка у Львові замінили 16 метрів трамвайних колій у кривій

Площа Івана Франка займає важливе місце в функціонуванні трамвайної мережі міста Львова, адже через неї прокладено маршрути чотирьох трамвайних маршрутів. Довший час трамвайна колія і дорожнє покриття на площі Івана Франка тривалий час перебувала у неналежному експлуатаційному стані та загрожувала аварійності. Планувалося проведення комплексної реконструкції площі Івана Франка на замовлення ЛКП «Львівавтодор», але наразі ці плани не реалізовано. Отож, наразі ЛКП «Львівелектротранс» власними силами проводить заміну аварійних колій на площі Івана Франка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради із посиланням на експлуатуюче підприємство.

Наразі на площі Івана Франка фахівці Служби колії завершили проміжний етап робіт. Усі роботи по аварійному ремонту трамвайних колій тут мають завершити до 6 вересня, а саме замінити критичне і надскладне трамвайне пересічення. Адже без дотримання технології і етапів підготовчих робіт, не можливо якісно виконати заміну трамвайного пересічення.

«Станом на зараз, ми замінили криву трамвайної колії та якісно відновили дорожнє покриття. Відтак, підготовчі роботи на площі Івана Франка завершено, і в ніч з 4 на 5 вересня плануємо заміну трамвайного пересічення. Так ми завершимо комплекс робіт, і приведемо у відповідність колію до якісного експлуатаційного стану на цій ділянці. Роботи виконуватимуться вночі, без жодних затримок у русі чи змін у курсуванні маршрутів», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Заміна спецчастин і трамвайної колії на площі Івана Франка триває з червня і її планується завершити до 10 вересня.

comments powered by HyperComments