У Львові в школах не буде Свята першого дзвоника

П'ятниця, 28 серпня 2020, 09:32
Традиційний елемент «Дня знань» скасували у зв’язку із коронавірусною пандемією
У Львові в школах не буде Свята першого дзвоника

У Львові навчання дітей у школах почнеться 1 вересня 2020 року. Проте традиційного Свята першого дзвоника не буде – його скасували у зв’язку із активним поширенням коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Всі заклади освіти Львова готові прийняти дітей. 1 вересня – це День знань, це Свято першого дзвоника, але цього року воно не буде проведене.

1 вересня діти будуть приходити в навчальні заклади, щоб зустрітись з вчителем, дізнатись розклад занять. Їх будуть розводити по різних локаціях, щоб уникнути найменшого скупчення дітей. Багато навчальних закладів будуть проводити зустрічі з дітьми на свіжому повітрі», — зазначила Леся Васюта, начальниця відділу освіти Галицького і Франківського районів Львова, в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради.

Як уже писала «Справжня Варта», перший урок, який цього року проводитимуть у школах Львівщини буде присв’ячений коронавірусній хворобі COVID-19 і її збуднику. Дітям розкажуть про профілактику і боротьбу із коронавірусом.

comments powered by HyperComments