У Львові завтра в частині Залізничного і Шевченківського районів не буде води

Середа, 26 серпня 2020, 17:30
Як повідомили у ЛКП «Львівводоканал» без води лишаться будинки в районі вулиць Виговського і Богдана Хмельницького
У Львові завтра в частині Залізничного і Шевченківського районів не буде води

У частині Залізничного і Шевченківського районів міста Львів завтра, 27 серпня 2020 року, вдень не буде води. Це пов’язано із заміною водогонів та запірної арматури. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради із посиланням на ЛМКП «Львівводоканал».

Отож, у Залізничному районі міста Львова будуть проводити роботи із заміни вуличної мережі і внутрішньобудинкової запірної арматури. Вони триватимуть 27 серпня 2020 року із 10:00 до 17:00. Під час робіт буде припинено подачу води до кількох вулиць Залізничного району, а саме: Виговського, 1 – 17, Караджича, Яворницького, Баштанна, Головатого, Городоцька, 241, 241а, б, 243, 243а.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

У Шевченківському районі будуть виконуватися роботи із перепідключенням новозбудованих ділянок водопроводу на вул. Богдана Хмельницького. Вони триватимуть із 09:00 год і до 17:00 год. 27 серпня 2020 року. Буде припинено подачу води до вулиць: Бобинського, Вилітна, Г. Діаманда, Дублянська, Зустрічна, Нафтова, Погідна, Равська, Сміла, Б. Хмельницького Б (непарна сторона від № 139 до № 215, парна сторона від № 100 до № 188).

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Фото - прес-служба Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments