На Львівщині молодь відзначила День Державного Прапора сходженням на гору Парашку

Понеділок, 24 серпня 2020, 17:12
На вершині гори встановили великий синьо-жовтий прапор та виконали Державний Прапор України
На Львівщині молодь відзначила День Державного Прапора сходженням на гору Парашку

Учора, 23 серпня 2020 року активна молодь Львівщини відзначила День Державного Прапора України сходженням на одну із найвищих гір Львівщини – гору Парашку. На вершині гори було піднято великий національний жовто-синій стяг. Крім того учасники сходження виконали Державний Гімн України «Ще не вмерла Україна». Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Учасники сходження подолали маршрут протяжністю у 10 кілометрів за 5 годин.

Підіймаючись на гору молодь підіймала бойовий дух патріотичними піснями, отримавши незабутні враження, спогади та світлини. Гора Парашка, висота якої 1268,5 метри над рівнем моря – найвища вершина однойменного хребта (Парашка) в Сколівських Бескидах, а також найвища вершина Українських Карпат, яка повністю знаходиться на території Львівської області. Саме тому, дуже символічним стало те, що саме цю гору вирішила підкорити молодь Львівщини, щоб відзначити одне з найбільших державних свят.

Організатором сходження є Департамент внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації та за сприяння Національного природного парку «Сколівські Бескиди».

comments powered by HyperComments